Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥΈΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ,  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (19-11-2012)
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ-ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (20-11-2012)
ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (21-11-2012)
ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (22-11-2012) ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ