Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΣΠΥΔ:Ενημέρωση μελών για τη συνάντηση με τον Αρχηγό ΠΣ


Στις 20/11πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νέο Αρχηγό Π.Σ. κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο όπου επιμείναμε στην επίλυση άμεσων προβλημάτων που ταλανίζουν το κλάδο.
Ο Αρχηγός δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στο αίτημα της ΠΟΣΠΥΔ για εξομοίωση μισθών και ωραρίων ίδιων με το μόνιμο προσωπικό.
Ζητήσαμε άμεση διευθέτηση από τον κ. Αρχηγό του θέματος των 152 επιλαχόντων, της επαναχορήγησης του επιδόματος των 150 € επικίνδυνου και ανθυγιεινού και εκφράστηκε η άποψη να δοθεί σε όλους αναλογικά. Ζητήθηκε από τον κ. Αρχηγό να προϋπολογιστεί το κόστος της επιβάρυνσης των 150 € ώστε να προχωρήσουμε σε ενέργειες και προς το Υπουργείο Οικονομικών. Ο κ. Αρχηγός είναι σύμφωνος και στις μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις Π.Π.Υ. σε πρώτη φάση εντός περιφέρειας.
Αναμένουμε ενέργειες και με την κάλυψη των θέσεων επιπλέον επιλαχόντων στη θέση παραιτηθέντων, αποβιωσάντων συναδέλφων κ.λ.π. Αναμένονται ανακατατάξεις και αναδιοργανώσεις στις τάξεις του Π.Σ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε και νέα συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΠΡΟ.ΠΟ. στην οποία ζητήσαμε την άμεση επίλυση των θεμάτων του επιδόματος των 150 €, των 152 επιλαχόντων, των μεταθέσεων και της ανανέωσης πενταετίας των συμβασιούχων. Για την προκήρυξη των 750 το θέμα σκαλώνει μεταξύ οργανικών κενών και έλλειψης πιστώσεων. Ξεκάθαρες απαντήσεις δεν είχαμε.
Αναμένουμε και νέες επαφές τις επόμενες ημέρες!!!

Πηγή:ΠΟΣΠΥΔ


ΠΟΣΠΥΔ:Ενημέρωση μελών για τη συνάντηση με τον Αρχηγό ΠΣ

Ετικέτες ,