Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Άγγιξε το μετάλλιο

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή 1.042 αθλητών – κατόχων μαύρων ζωνών από 58 χώρες του πλανήτη πραγματοποιήθηκε από 23 έως 27 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Benidorm της Ισπανίας.

Σε μια απίστευτη διοργάνωση για τα Διεθνή πρότυπα στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών, η Ελλάδα συμμετείχε με αποστολή οκτώ αθλητών και ανάμεσα τους ο συνάδελφος από την Π.Υ. Νάουσας Πυρονόμος Δημητριάδης Παναγιώτης κάτοχος 4 DAN. Μαζί με τον φίλο και συναθλητή του Γιαννάδη Ελευθέριο κάτοχο 3 DAN από Καστοριά, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο ομαδικό αγώνισμα της Προπαρασκευασμένης Μάχης δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην φάση των «16» απέκλεισαν τους Νορβηγούς στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο και στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Δυστυχώς (2οι στον προημιτελικό αποκλείστηκαν άδικα από τους Ρώσους, για την ψήφο ενός κριτή, μένοντας έξω από τα ημιτελικά και τα μετάλλια. Το όνειρο σταμάτησε στην οχτάδα που ήταν και η καλύτερη θέση που κατέλαβε η Ελλάδα σ’ αυτήν την διοργάνωση.

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι έξι αθλητές της αποστολής την οποία συνόδευσε στην Ισπανία ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN. Για τον συνάδελφο αυτή ήταν η 2 Διεθνής συμμετοχή του στα 10 και πλέον χρόνια παρουσίας του στην Εθνική Ομάδα ως η 14η αθλητής.

Σκοπός του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται και στο μέλλον, από όποια θέση του ζητηθεί, υπηρετώντας με αφοσίωση το Εθνόσημο και τον Αθλητισμό.

Ετικέτες