Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση (απάντηση) προς ενημέρωση των Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την Δικαστική Αγωγή της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ


ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΩΣΗ ΚΜ
                



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

          Την 23/09/2016, ημέρα Παρασκευή, είχε προσδιοριστεί να δικαστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναβολή που είχε δοθεί από την 16/01/2016, η αγωγή της Ένωσης μας κατά του πρώην μέλους του Δ.Σ. (Χ.Δ.) μέσω της οποίας διεκδικούμε την επιστροφή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού.

 
          Όπως άπαντες γνωρίζουμε η ανωτέρω αγωγή κατατέθηκε με πρωτοβουλία της Προηγούμενης Διοίκησης και με προσωπικές ενέργειες του τότε Προέδρου και νυν μέλους του Δ.Σ Αναστασιάδη Γρηγορίου. Την 06/09/2016 στο Δ.Σ. της Ένωσης για την προετοιμασία για την συζήτηση της αγωγής το μέλος της Ένωσης Αναστασιάδης Γρηγόριος αυτοβούλως προσφέρθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας απόδειξης των αγωγικών ισχυρισμών της Ένωσης και μάλιστα ο ίδιος πρότεινε δύο άλλα μέλη της Ένωσης για να συντάξουν ένορκες βεβαιώσεις, οι οποίες και θα προσκομίζονταν στο Δικαστήριο. Ειδικότερα δήλωσε ότι ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την υπόθεση και μπορεί να την υποστηρίξει αποτελεσματικά.
Αιφνιδιαστικά όμως την 22/09/2016 δηλαδή ελάχιστες ώρες πριν την συνεδρίαση του Δικαστηρίου το ανωτέρω μέλος Αναστασιάδης Γρηγόριος ζήτησε τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. όπου ενώπιον όλων μας και ήδη τις απογευματινές ώρες, ανακάλεσε την απόφαση του να καταθέσει τελικά ως μάρτυρας διότι κατά δήλωση του δεν ένιωθε έτοιμος! Παρά τις έντονες αντιδράσεις των περισσότερων των μελών του Δ.Σ. αλλά και των μελών-συναδέλφων που παρίστατο στο συμβούλιο ο ίδιος επέμενε στην απόφαση του. Ενώ του έγινε γνωστό ότι θα δημιουργήσει σοβαρότατο πρόβλημα στην διεκδίκηση του χρηματικού ποσού, αφού κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στέρησε από την Ένωση κάθε δυνατότητα ουσιαστικής συζήτησης της αγωγής μας και διεκδίκησης του ποσού.
Η Ένωση την επόμενη μέρα υποχρεώθηκε να αποδεχτεί το αίτημα αναβολής που πρότεινε η άλλη πλευρά οπότε και ανεβλήθη η υπόθεση. Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι στην περίπτωση που δεν είχε υποβληθεί αίτημα αναβολής η Ένωση δεν θα είχε μάρτυρα απόδειξης των ισχυρισμών της με ότι αυτό θα συνεπάγονταν για την αποδοχή ή μη της αγωγής μας.
ΣΦΡΑΓΙΔΑ-001

Ετικέτες , ,