Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Έδωσαν σημεία ζωής οι Τσέχοι τουρίστες


Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό τους


Αίσιο τέλος λαμβάνει η περιπέτεια του νεαρού ζευγαριού από την Τσεχία που από το πρωί αναζητείτο από τις τοπικές αρχές σε μία γιγαντιαία επιχείρηση.


Το ζευγάρι έδωσε λίγο μετά τις 11 το πρωί σημεία ζωής, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην αγωνία και στην επιχείρηση διάσωσης.


Οι νεαροί τουρίστες επικοινώνησαν με το κατάλυμα στο οποίο διαμένουν και ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και ότι βρίσκονται στην περιοχή Γκίγκιλος, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, όπου είχαν χαθεί.


Τα ίχνη των τουριστών αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Τετάρτη όταν ξεκίνησαν από το Επανοχώρι Σελίνου, όπου διέμεναν για να διανύσουν το φαράγγι.


Το ζευγάρι δεν επέστρεψε ποτέ, οι ιδιοκτήτες του καταλύματος ενημέρωσαν τις αρχές και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση, με τη συμμετοχή και κατοίκων του χωριού που γνωρίζουν καλά τα … περάσματα στο φαράγγι.


Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι των Τσέχων αποπροσανατολίστηκε στο φαράγγι όπου και πέρασε εκεί τη νύχτα.


Διαβάστε περισσότερα



Έδωσαν σημεία ζωής οι Τσέχοι τουρίστες