Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κάηκε ζευγάρι ομογενών στη Μελβούρνη

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τη χριστουγεννιάτικη τραγωδία με ζευγάρι Ελλήνων ηλικιωμένων της Μελβούρνης που βρήκε φρικτό θάνατο μετά τη φωτιά -που πιστεύεται ότι οφείλεται σε εμπρησμό- και αποτέφρωσε το σπίτι τους στο προάστιο Γιάραβιλ.

Μέχρι στιγμής οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία είναι περιορισμένες. Εικάζεται πάντως πως κάποιος εισέβαλε στο σπίτι τους, τους σκότωσε και μετά το πυρπόλησε. Δεν αποκλείεται, βέβαια, ακόμα και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Νεκροί είναι η Σταυρούλα και ο Τριαντάφυλλος Καναδάρης. Σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Τζον Πότερ ένας γείτονας ενημέρωσε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομία και πυροσβεστική πως το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού καιγόταν. Παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής οι δυο ηλικιωμένοι, που εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 80 ετών, υπέκυψαν.

Η αστυνομία πιστεύει πως η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό. Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Πότερ και τα δύο πτώματα έφεραν τραύματα και για τα αίτια του θανάτου τους έγινε νεκροψία, χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα.

Το ζευγάρι έμενε περίπου 30 χρόνια στην περιοχή και οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από το τραγικό γεγονός.

Αναδημοσιέυση από:Newsbeast.gr


Κάηκε ζευγάρι ομογενών στη Μελβούρνη